După finalizarea Secţiei de Cardiologie a SJU Suceava, Gheorghe Flutur le cere constructorilor să nu-şi mute utilajele:

Urmează ambulatoriul integrat, legătura între cele două părţi ale spitalului prin subtraversarea bulevardului principal şi spitalul de pediatrie

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, după inaugurarea extinderii şi modernizării Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean Suceava, că urmează noi investiţii importante în sănătate.

Gheorghe Flutur le-a cerut, simbolic, constructorilor să nu-şi mute utilajele din zonă, pentru că se vor continua lucrările în această zonă.

Astfel, preşedintele CJ Suceava a spus că un proiect important este ambulatoriul integrat, care se realizează pe patru niveluri; acesta va avea şi paturi pentru internări de zi.

El a arătat că un alt proiect este realizarea subtraversării bulevardului principal pentru realizarea unei legături directe între pavilioanele vechi şi noile clădiri ale SJU Suceava, subliniind că nu se mai poate ca pacienţi în pijamale să traverseze strada între cele două părţi ale spitalului.

Potrivit lui Flutur, pentru realizarea acestei subtraversări va fi necesară mutarea magistralelor de utilităţi, iar aceasta ar costa circa două milioane de euro.

Mai mult, preşedintele CJ Suceava a arătat că nu renunţă la înfiinţarea unui spital de pediatrie în Suceava şi că face demersuri în acest sens.

El a arătat că, din anul 2009, când Spitalul Judeţean Suceava a ajuns în administrarea Consiliului Judeţean Suceava, au fost promovate şi realizate mai multe proiecte de dezvoltare şi că, deşi mulţi nu credeau, acestea s-au realizat. De aceea este încrezător că şi următoarele investiţii vor fi finalizate.

În cei aproape 10 ani de când a fost preluat de CJ Suceava, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava s-au făcut investiţii de 50 de milioane de euro. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: