„Gala excelenţei în afaceri” promovează şi premiază firmele sucevene constant performante

 > „Pentru comunitatea de afaceri din Bucovina acest eveniment a devenit unul de referinţă, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri” reliefează Nicolae Troaşe, preşedintele CCI

 Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează, astăzi, Topul firmelor „Gala excelenţei în afaceri”, eveniment de tradiţie aflat la cea de a 28-a ediţie, marcând, şi în 2018, rezultatele din economia suceveană.

„Camera de Comerţ şi Industrie Suceava este de aproape 30 de ani prima şi cea mai reprezentativă organizaţie a întreprinzătorilor din judeţul Suceava, fiind singura organizaţie neguvernamentală de utilitate publică, cu caracter autonom şi cu o misiune foarte bine definită: susţinerea intereselor comunităţii de afaceri în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale, precum şi de acţiuni concrete pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, a unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior” precizează Nicolae Troaşe, preşedintele CCI.

Potrivit şefului CCI, clasamentul şi manifestarea în sine reprezintă finalitatea aplicării unei metodologii unice, complexe şi unitare la nivelul sistemului cameral din România, urmărind să identifice şi să promoveze societăţile capabile să funcţioneze la înalţi parametri de eficienţă şi care au obţinut constant performanţe de-a lungul anilor.

„Pentru comunitatea de afaceri din Bucovina, acest eveniment a devenit unul de referinţă, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri” reliefează Nicolae Troaşe. Totodată, pe lângă Topul firmelor, în cadrul Galei excelenţei în afaceri 2018 vor fi acordate trofee de excelenţă şi premii speciale pentru a răsplăti elementele-cheie de diferenţiere pe piaţă, continuitatea în activitate, eficienţa şi competitivitatea, spiritul antreprenorial novator, „abilitatea de a genera idei” şi creativitatea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: