Balul Gospodarilor la Rădăuţi

Primăria Municipiului Rădăuţi, Consiliul Local al Municipiului Rădăuţi şi Casa de Cultură Rădăuţi, în colaborare cu Asociaţia culturală „Vatra satului”, anunţă organizarea Balului Gospodarilor ediţia 2018, în ziua de 11 noiembrie 2018, începând cu ora 17, la sala „Iulia” (str. Ştefan cel Mare nr. 125). La eveniment vor cânta GH Band Rădăuţi, formaţia Megathon Rădăuţi şi trupa Rekord Suceava.

Potrivit organizatorilor, printr-o astfel de manifestare se urmăreşte promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor din zona Rădăuţi, ei recomandând purtarea, de către participanţi, a ţinutelor populare de sărbătoare. „Prin preocuparea organizatorilor, va fi asigurat un cadru artistic şi culinar specific (muzică populară bucovineană şi moldovenească, bucate tradiţionale, băutură pe măsură etc.). Petrecerea se doreşte a fi însoţită de o socializare corespunzătoare, acest prilej fiind folosit pentru invitarea primarilor din zona Rădăuţi, a unor oficiali judeţeni şi, în special, a gospodarilor urbei, indiferent de domeniul de activitate sau de coloratura politică.”

Printre altele, organizatorii precizează că participarea la eveniment costă 60 lei/ persoană (plata se va face anticipat, până la 9 noiembrie, la casieria Primăriei Municipiului Rădăuţi).

Ei reamintesc că evenimente de acest fel s-au realizat anterior în numeroase localităţi ale judeţului, constituind „prilej de a promova tot ceea ce este valoros în spiritualitatea bucovineană”. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: