Preşedintele României Klaus Iohannis:

Suceava aniversează Centenarul Unirii Bucovinei cu România prin proiecte concrete de dezvoltare locală, prin promovarea competenţelor şi a creativităţii

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a depus, miercuri, o coroană de flori la bustul lui Iancu Flondor din apropierea Palatului Administrativ din Suceava, arătând că a dorit să se oprească în primul rând la monumentul dedicat lui Iancu Flondor, acel „om întreg şi neînfricoşat român”, cum îl descria Nicolae Iorga.

După momentul solemn de depunere a coroanei de flori, preşedintele ţării a salutat persoanele prezente în zonă şi a discutat cu acestea şi a făcut şi fotografii în timp ce fanfara intona „Cântec despre Bucovina”.

El a spus că revine cu plăcere în Suceava de fiecare dată.

Preşedintele României a vizitat apoi Muzeul Bucovinei şi a fost la Cetatea de Scaun.

Într-o alocuţiune susţinut la Cetatea de Scaun, Klaus Iohannis a spus că la Muzeul Bucovinei a simţit respectul puternic pe care bucovinenii îl acordă trecutului şi tradiţiilor, construind şi modernizând instituţii, dar, mai ales, dându-le viaţă şi dedicându-le tinerilor.

„Bucovina de astăzi înţelege spiritul marilor sacrificii, al proiectelor şi deciziilor de acum un secol. Suceava aniversează Centenarul Unirii Bucovinei cu România prin proiecte concrete de dezvoltare locală, prin promovarea competenţelor şi a creativităţii. Este ceea ce aşteaptă cetăţenii, este un mesaj patriotic autentic, pe care îl încurajez şi îl susţin” a spus Klaus Iohannis. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. O mizerie de oraș unde corupția,nepotismul și fușaraiele sunt la ele acasă!!!!DNA are grija la doi buticari și 3 bazariști,în rest MAFIA LOCALĂ nu o vede nimeni!!BANII SPĂLAȚI PRIN OBȚINEREA PERMISELOR CU 400 DE EURO MITĂ,SPAGA DIN SĂNĂTATE ,ESTE LA EA ACASĂ!!!RUȚINEE!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: