În cadrul unor acţiuni pentru combaterea delictelor silvice

Sancţiuni de peste 67.000 lei aplicate de poliţiştii suceveni

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava şi cei din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie, în cooperare cu specialiştii Gărzii Forestiere Suceava şi ai Direcţiei Silvice Suceava, au organizat, în perioada 23 – 29 octombrie a.c., acţiuni punctuale pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului, depozitării şi prelucrării masei lemnoase.

Potrivit IPJ Suceava, au fost efectuate, în total, 18 acţiuni şi controale.

„Poliţiştii au constatat două infracţiuni şi au aplicat 153 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 67.395 lei. De asemenea, a fost confiscată, în vederea stabilirii provenienţei, cantitatea de 48,19 mc material lemnos, în valoare de 34.160 lei” a precizat Poliţia Suceava. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI