Trupa Kiss promite un turneu de adio „fără regrete”

Membrii formaţiei rock Kiss au spus că pornesc într-un turneu de adio în ianuarie, pentru că doresc să-şi ia la revedere de la admiratori cât încă mai pot oferi spectacolele care au încântat publicul de-a lungul celor 45 de ani de carieră, informează luni Reuters. Celebră pentru machiaj, coafuri şi costumele extravagante, Kiss este una dintre cele mai importante trupe din anii ‘1970, interpreta unor hituri precum „Rock and Roll All Nite”. „Cât de jalnic şi trist ar fi să vedeţi formaţia – şi aţi văzut multe în această situaţie – şi să îţi aminteşti de zilele lor de glorie, dar să te gândeşti că au fost prezenţi un pic prea mult”, a pus basistul şi cântăreţul de 69 de ani Gene Simmons. „Avem prea multă mândrie şi stimă de sine şi prea multă dragoste pentru fani ca să nu ne ridicăm la standardele pe care ni le-am autoimpus”, a adăugat cântăreţul. „I-aţi vrut pe cei mai buni, îi aveţi pe cei mai buni, cea mai tare trupă din lume”.

Turneul „End of the Road” va debuta la 31 ianuarie în Vancouver şi se estimează că va dura între doi şi trei ani, iar trupa va face înconjurul lumii, a mai spus Simmons.

Kiss a vândut peste 100 de milioane de albume de-a lungul carierei sale şi a fost precursoarea unor trupe de heavy metal din anii ’80, precum Motley Crue. Trupa Kiss include doi membri din componenţa originală – Simmons alături de cântăreţul şi chitaristul Paul Stanley – la care se adaugă chitaristul Tommy Thayer şi bateristul Eric Singer.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: