Nataţie

Rezultate de excepţie pentru înotătorii suceveni la Cupa „Andrei Nicolescu” de la Bucureşti

La finele săptămânii trecute, la Bucureşti, s-a desfăşurat a II-a ediţie a competiţiei Cupei „Andrei Nicolescu” la înot pentru sportivi cu vârste între 13 şi 9 ani.

Suceava a fost reprezentată de 15 sportivi: Maria Verciuc şi Daria Lucan, de 13 ani, Paul Panait, Ioana Ursu, Petriana Popovici, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea şi Delia Ostafi, de 12 ani, Ştefan Trocin şi Paula Boleacu de 11 ani, iar Andrei Andrian, Ioan Verciuc, Amalia şi Alexia Burlacu şi Maria Moscaliuc de 10 ani.

Rezultatele obţinute de suceveni au fost absolut remarcabile, atât ca performanţe (timpii realizaţi), dar şi ca medalii. Bilanţul sucevenilor a fost de 17 medalii (8 de aur, 5 de argint, 4 de bronz) şi două titluri de cel mai bun sportiv.

Rezultate obţinute de înotătorii suceveni la Cupa „Andrei Nicolescu” Bucureşti.

Maria Verciuc – 4 medalii de aur la 50 şi 100 liber şi 100 şi 200 bras, desemnată cea mai bună sportivă la categoria 13 ani.

Ioana Ursu – 3 medalii de aur 50 liber, 100 şi 200 spate, medalie de argint la 100 liber, desemnată cea mai bună sportivă la fete 13 ani.

Maria Moscaliuc – o medalie de aur la 50 liber şi una de argint la 100 liber

Delia Ostafi şi Oana Sauciuc au obţinut câte o medalie de argint şi una de bronz: Delia, argint la 200 liber şi bronz la 100 liber, Oana, argint la 200 spate şi bronz la 100 bras.

Daria Lucan – o medalie de argint la 200 bras.

Ingrid Sofronea – o medalie de argint la 200 bras.

Andrei Andrian – o medalie de bronz la 100 spate.

„A fost una dintre cele mai frumoase şi mai bine organizate competiţii din România, cu peste 350 sportivi la start. Majoritatea sportivilor de top prezenţi au fost atraşi de premiile deosebite puse în joc (echipamente de foarte bună calitate).

Sportivii noştri au dovedit din nou că au talent, şi, în afară de cei care au urcat pe podiumul de premiere, ceilalţi s-au clasat în primele 10 poziţii aproape la toate probele la care au participat. Rezultatele obţinute ne dau mare încredere în perspectiva campionatelor naţionale, pentru că concursul bucureştean a fost unul de înalt nivel.

Ţin să le mulţumesc tuturor celor care ne susţin şi sunt alături de noi, fără ei rezultatele obţinute fiind imposibil de realizat: conducerea Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, a LPS Suceava, directorului CSU Suceava Sorin Raţă, domnului Cătălin Bunduc şi Victoria 21 Gym şi doamnei psiholog Irina Babău”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: