Preşedintele Klaus Iohannis va participa, la Cetatea de Scaun a Sucevei, la ceremonia oferirii Drapelului Naţional al României

Preşedintele României, Klaus Iohannis, este aşteptat, astăzi, la Suceava, unde va depune o coroană de flori la bustul lui Iancu Flondor, va vizita Muzeul Bucovinei, iar la Cetatea de Scaun a Sucevei va susţine o alocuţiune la ceremonia oferirii Drapelului Naţional al României.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis va depune miercuri, la ora 11.15, o coroană de flori la bustul marelui om politic Iancu Flondor.

Ulterior, preşedintele ţării va vizita Muzeul Bucovinei.

La ora 12, la Cetatea de Scaun a Sucevei, va participa la ceremonia oferirii Drapelului Naţional al României şi va susţine o alocuţiune.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai fost la Cetatea de Scaun a Sucevei în iulie 2015 (foto pg.1), când a vizitat monumentul istoric împreună cu preşedintele de la acea vreme al Republicii Moldova, Nicoale Timofti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: