Azi, la Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava

Lansarea cărţii „Un strop de eternitate”, de Jacques Salome

Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava găzduieşte, miercuri, 31 octombrie a.c., începând cu ora 12, lansarea cărţii „Un strop de eternitate” (Editura Curtea Veche, 2018), în prezenţa autorului, Jacques Salome – poet, psiholog şi umanist de renume.

Potrivit reprezentanţilor USV, evenimentul este organizat în parteneriat cu Librăriile Alexandria şi se va desfăşura în sala de lectură „Mihail Iordache”, corp A, camera 103.

Sursa citată a menţionat că sala de lectură a bibliotecii a fost recent renovată şi dotată cu mobilier şi aparatură (constând în 40 de tablete Huawei MediaPad T3), prin intermediul proiectului privind învăţământul secundar ROSE, finanţat prin schema de granturi, centre de învăţare – 86/SGU/CI/I.

Cartea va fi prezentată de Valeria Salome, alături de conf. univ. dr Olga Gancevici şi conf. univ. dr. Dan Dascălu.

Dialogul va fi moderat de prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, directorul Bibliotecii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: