Analizele de laborator la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc vor fi efectuate de Dorna Medical

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, medicul Cătălin Săndulescu, a declarat că analizele medicale vor fi efectuate în următorii 4 ani de compania Dorna Medical, în baza unui acord-cadru care a fost încheiat în data de 22 septembrie a.c.

Săndulescu a explicat că, după expirarea contractului de furnizare a analizelor medicale încheiat cu un alt furnizor, s-au scos la licitaţie serviciile medicale de laborator, iar în urma desfăşurării licitaţiei, Dorna Medical a fost desemnată câştigătoare.

El a spus că pentru acest furnizor de servicii s-a stabilit data de 31 octombrie 2018, termen până la care să poată instala aparatura specifică necesară activităţii de laborator şi pentru amenajarea spaţiului, dar şi pentru autorizarea punctului de lucru.

„Ei şi-au îndeplinit toate obligaţiile, iar deschiderea oficială a activităţii laboratorului va avea loc miercuri (astăzi – n.n.)” a mai spus medicul Cătălin Săndulescu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI