Modernizarea drumului spre Rarău prin Izvorul Alb întârzie

> Drumul a fost proiectat cu două benzi, în condiţiile în care, prin acest loc, legea nu permite decât o singură bandă

Modernizarea drumului spre Masivul Rarău prin Izvorul Alb va fi întârziată din cauză că proiectantul a greşit proiectul, a recunoscut, ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

El a spus că proiectul realizat prevedea drum cu două benzi, dar pentru că zona este arie protejată, legea nu permite decât drum cu o singură bandă.

Din acest motiv, proiectul trebuie refăcut, a explicat preşedintele Gheorghe Flutur.

Întrebat dacă cei care proiectează mai merg şi în teren sau dacă sunt familiarizaţi cu legislaţia în domeniu, Gheorghe Flutur a spus că, din păcate, şi în acest domeniu, al proiectării, există probleme, fiind lipsă de personal.

El a arătat că şi la modernizarea drumului Suceava – Iaşi, proiect finanţat cu 75 de milioane de euro prin POR 2014 – 2020, gestionat la proiectare de CJ Iaşi, trebuie refăcut proiectul, pentru că soluţia propusă depăşeşte valoarea de 75 de milioane de euro. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: