În următoarea perioadă

Opt locuri de joacă moderne vor fi realizate în Suceava

> Un alt spaţiu de joacă complex, pe 700 mp, va fi amenajat după finalizarea licitaţiei

Viceprimarul Marian Andronache a anunţat, recent, la Subiectul Zilei de la NewsBucovina.ro, că a fost semnat contractul pentru amenajarea a opt locuri de joacă ce însumează o suprafaţă totală de 800 mp.

El a spus că a fost scoasă la licitaţie proiectarea şi execuţia şi că se estimează că, săptămâna viitoare, ar urma să se emită ordinul de începere a lucrărilor.

Viceprimarul sucevean a menţionat că  cele opt locuri de joacă sunt în toate zonele oraşului. Astfel, se amenajează locuri de joacă pe strada Amurgului, la intersecţia străzii Plevnei cu strada Cuza Vodă, pe strada Eroilor, pe strada Lalelelor, alte două locuri de joacă pe strada Mărăşeşti, dar şi pe strada Mesteacănului, pe strada Samoil Isopescu.

„Toate spaţiile de joacă vor fi cauciucate, pentru că toţi cetăţenii au văzut cât de bine e cu acest cauciuc şi îşi doresc ca şi copiii lor să nu se mai joace în acel sort sau în iarbă cu pământ” a declarat Andronache.

El a mai spus că se pregăteşte şi amenajarea locului de joacă de pe strada Amurgului, de 700 mp, adică având o suprafaţă „cât cele opt care se amenajează acum”.

Andronache a arătat că pentru această investiţie se face licitaţie, iar locul de joacă va fi realizat în 6 luni de la semnarea contractului.

„Va fi un loc de joacă mai special, îngrădit, iluminat, cu cişmea” a explicat viceprimarul, care a precizat că vor fi zone speciale de joacă, adaptate pe categorii de vârste pentru copii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: