Pe 28 octombrie

„Lemonade” la Cinema „Modern”

> Regizoarea Ioana Uricaru va fi prezentă la proiecţia filmului

„Lemonade“, primul film românesc turnat în America de Nord, va fi prezentat, pe 28 octombrie 2018, la Cinematograful „Modern”. Proiecţia filmului, ai cărei organizatori sunt Radio AS şi Primăria Municipiului Suceava, va fi de la ora 18, cu participare regizoarei Ioana Uricaru.

„Lemonade”, inspirat de un articol de presă, spune povestea câtorva zile tensionate din viaţa Marei, o asistentă medicală plecată din România, care se vede nevoită să-şi confrunte propria imagine despre visul american cu realitatea de pe teren.

După premiera mondială din luna februarie la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, „Lemonade” a fost selectat în peste 20 de festivaluri din întreaga lume, având premiera americană la Tribeca Film Festival din New York, şi a fost distins cu premiul pentru cea mai bună regie la festivalul de film de la Sarajevo.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: