Poiana Stampei

Investiţie de un milion de lei la podul peste râul Dorna din zona Alexeni

> Primarul Viluţ Mezdrea: Sperăm ca până la sosirea primei zăpezi să putem circula pe el

Primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea, a anunţat, marţi, că prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II) este finanţată construirea podului din beton peste râul Dorna, în zona Alexeni.

Viluţ Mezdrea a spus că valoarea investiţiei este de 1.069.537 lei, şi că în urmă cu aproximativ două luni a semnat ordinul de începere a lucrărilor.

Primarul a apreciat ritmul cu care se lucrează la acest proiect de investiţii, fiind un pod foarte important pentru comunitate, şi a menţionat că atunci când a dat ordinul de începere a lucrărilor a solicitat constructorului să se apuce de treabă doar dacă se încadrează cu execuţia până în iarnă.

„Felicităm constructorul pentru mobilizare şi de asemenea pe dirigintele de şantier Sergiu Cenuşă, care aproape zilnic monitorizează şi veghează asupra calităţii şi a bunei desfăşurări a lucrărilor. Sperăm ca până la sosirea primei zăpezi să putem circula pe el” a precizat Mezdrea.

Acesta a mai spus că a fost creată, cu caracter provizoriu, şi o cale de acces din tuburi din beton, fiind vorba despre o zonă izolată, cu circa 20 de gosopodării şi terenuri agricole. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: