Încercare eşuată de a păcăli oamenii legii

Aproape de miezul nopţii de luni spre marţi, o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi a Postului de Poliţie Dumbrăveni a observat în trafic un autoturism care se deplasa pe DN 29, pe raza localităţii Dumbrăveni. Nimic deosebit până aici, doar că, la vederea oamenilor în albastru, conducătorul auto a intrat repede în parcarea unei societăţi comerciale din zonă şi a trecut de la volan pe bancheta din spate. Atitudinea lui a trezit „curiozitatea” oamenilor legii şi, astfel, şoferul maşinii a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Vereşti. În urma interogării bazelor de date, s-a constatat că acesta nu deţine  permis de conducere pentru nicio categorie auto. În plus, poliţiştii au mai stabilit şi că proprietarul autoturismului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, consătean cu persoana aflată la volan, i-a încredinţat acesteia autovehiculul pentru a-l conduce pe drumurile publice deşi ştia că nu este posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 24 de ani fiind cercetat  sub aspectul comiterii infracţiunii „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar proprietarul maşinii sub aspectul comiterii infracţiunii „încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştia că nu posedă permis de conducere”, dosare ce urmează a fi soluţionate procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI