„Bărbierul din Sevilla”

Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava va găzdui sâmbătă, 24 noiembrie a.c., de la ora 19, spectacolul de operă „Bărbierul din Sevilla”, de Gioachino Rossini, după comedia cu acelaşi nume scrisă de Pierre Beaumarchais.

Evenimentul este organizat de Orchestra şi Corul Opera Vox, invitaţi speciali fiind: în rolul bărbierului Figaro – baritonul Fernando Araujo, profesor la Academia Mozarteum din Salzburg; în rolul Rosinei – soprana Cristina Simionescu, de la Opera Română din Iaşi; în rolul Contelui Almaviva – tenorul Mihai Irimia, de la Opera Română din Braşov.

La pupitrul dirijoral se va afla prof. univ. dr. Leonard Dumitriu, de la Universitatea Naţională de Arte „George Enescu”.

Regia aparţine lectorului universitar Ligia Ghilea, de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Biletele costă 50 lei (40 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: