Grupul de iniţiativă pentru constituirea Fundaţiei Comunitare Bucovina şi-a propus să inspire Bucovina

Vineri, 26 octombrie, în Auditorium Joseph Schmidt, începând cu ora 12, GI Fundaţia Comunitară Bucovina invită toţi sucevenii creativi, care vor să înţeleagă mai bine mediul online şi cum ne ajută cunoaşterea acestuia să promovăm o afacere, indiferent de profilul acesteia, să participe în cadrul workshopului intitulat „Inspiraţie pentru Bucovina – Cum să îţi promovezi cu succes afacerea în mediul online”. Acest eveniment este organizat cu drag pentru bucovinenii care îşi doresc să înveţe ce impact are media online în creşterea afacerii lor, indiferent de profil, cum să creeze conţinut educativ, informând şi promovând produsele sau afacerea lor.

Ideea acestui workshop este împărţită în trei părţi, prima fiind intitulată „Inspiraţie prin fotografie” şi avându-l ca speaker pe Cătălin Urdoi, un tânăr fotograf profesionist cu publicaţii în revista National Geographic, care ne va vorbi într-un mod practic despre cum să realizezi o fotografie comercială sau de produs, optimizată pentru mediul online folosindu-te de device-ul pe care îl deţii deja – aparat profesionist de tip DSLR sau telefon mobil. Cătălin ne va explica ce să facem şi ce să nu facem atunci când realizăm o fotografie, oferindu-ne mai multe sfaturi şi exemple concrete.

În continuare va veni Ştefan Sfichi, videograph cu ceva experienţă în domeniu, pentru a fi speaker în cea de-a doua parte, intitulată „Inspiraţie prin video”, învăţându-ne despre cât de important este să facem diferenţa dintre un video comercial şi unul artistic, despre ce înseamnă şi cum se compune un cadru pentru exterior şi unul pentru interior şi cel mai important cum să facem un video care să ne crească businessul.

Workshopul se încheie cu piesa de rezistenţă, aşa cum ne spun membrii grupului, Alex Dona fiind speakerul din cea de-a treia parte, intitulată strategic „Puterea textului: În dialog cu Alex Dona”. Alex este managing partner şi acţionar în cadrul publicaţiei Times New Roman pe care a crescut-o încet, dar sigur folosindu-se de strategiile şi sfaturile pe care ni le va oferi şi nouă, învăţându-ne să creăm conţinut demn de mediile online, ne va explica care este de fapt puterea textului şi ce impact poate avea asupra afacerii noastre sau, de ce nu, asupra noastră, întrucât fiecare dintre cei care deţin conturi pe reţelele de socializare sunt interesaţi în a-şi menţine o imagine pozitivă a activităţii sau afacerii personale.

Mai multe detalii privind agenda completă a evenimentului, cât şi detaliile de înscriere la eveniment le găsiţi pe pagina de Facebook a grupului – https://www.facebook.com/fcbucovina/ sau la numărul de telefon 0749789839.

Amintim faptul că acest eveniment este unul care are ca scop strângerea de fonduri pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina, un suflu nou pentru bucovineni, care şi-a propus să implice şi mai mult comunitatea în proiecte locale, reamintindu-le că ar putea să trăiască într-un oraş mai generos, mai conectat, cu oameni implicaţi, responsabili şi capabili să propună idei şi soluţii.

 „Suntem un grup de oameni inimoşi, care cred în puterea oamenilor din jurul lor, în spiritul de solidaritate şi în puterea binelui. Cu toţii avem ceva în comun, şi anume dorinţa de a face ceva pentru suceveni, pentru comunitate, pentru Bucovina” ne-au spus organizatorii – GI Fundaţia Comunitară Bucovina, care au precizat că „aşa s-a născut dorinţa de a ne uni într-un for care să aibă atributul de catalizator a tot ceea ce se întâmplă cu folos în şi pentru comunitatea noastră”. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: