Produsele din Bucovina vor putea fi cumpărate şi la Viena

> Ion Baciu, producător de produse tradiţionale şi ecologice, este în tratative pentru deschiderea unui magazin în capitala Austriei

 Produsele din Bucovina vor putea fi cumpărate şi în magazine din Viena, iar unul dintre cei care se află deja în tratative pentru deschiderea unui magazin este Ion Baciu, producător de produse tradiţionale şi ecologice.

Anunţul a fost făcut, vineri, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, la deschiderea Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”.

Flutur a reamintit că Asociaţia „Produs în Bucovina” a fost prezentă în această primăvară cu ocazia evenimentului „Bucovina salută Viena” şi că a lăsat o impresie puternică în rândul vienezilor.

„Primarul Vienei spunea atunci că vrea să deschidem magazine. Eu mă bucur că sunt deja tratative, dl Baciu şi alţii, să deschidă magazine în Viena să vândă aceste produse” a spus Flutur.

El a explicat că şi creşterea numărului de turişti din ultimii ani este şi datorită Asociaţiei „Produs în Bucovina”, pentru că produsele membrilor asociaţiei întregesc tabloul frumos al acestei zone. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: