CSU 2 Suceava s-a impus în faţa grupării CNOT Braşov

> Într-un meci din etapa a V-a, CSU 2 Suceava – CNOT Braşov 37-33 (22-18)

CSU 2 Suceava a întâlnit în etapa a V-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin, în sala „Dumitru Bernicu”, formaţia CNOT Braşov. Tinerii jucători pregătiţi de Ioan Tcaciuc au făcut un joc foarte bun şi s-au impus la final cu 37-33 (22-18).

Meciul a fost unul extrem de dinamic, apărările contând foarte puţin, miza fiind doar pe atac. Cum sucevenii asta aşteptau, un joc deschis, nu cum a fost cel cu HC Vaslui, a rezultat un spectacol agreabil pentru puţinii spectatori prezenţi în tribune. Aceasta a fost a treia victorie pentru suceveni care, acum, se află pe locul III în clasamentul seriei.

CSU 2 Suceava: Duman, Mihăescu – Tofănel (3), Lăzurcă (8), Bejinariu (2), Cozorici (6), Oancea (5), Jităreanu (1), Alupoaie (7), Lupu (4), Burac, Roşu I. (1).

(Foto: Adrian POPOVICI)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI