După ce un incendiu a izbucnit într-un complex studenţesc din ţară

Prorectorul Mihai Dimian solicită studenţilor să respecte condiţiile stipulate în contractul de cazare în căminele USV

Prorectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, solicită studenţilor să respecte condiţiile stipulate în contractul de cazare în căminele USV, după ce un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-un complex studenţesc din Timişoara.

„Chiar dacă vi se par restricţii de natură să diminueze confortul dumneavoastră sau să crească anumite cheltuieli zilnice, ele contribuie la sporirea gradului de securitate a fiecăruia dintre voi.

Am încercat şi vom încerca şi în continuare să creştem confortul în spaţiile de cazare, masă şi studiu ale universităţii, însă, chiar dacă vă mai supăraţi pe noi, nu putem face aceasta prin abateri de la măsurile de siguranţă, iar de acest aspect trebuie să avem grijă şi să fim responsabili împreună”, a precizat prorectorul Mihai Dimian.

Potrivit digi24.ro, joi seara, un incendiu ce putea avea urmări grave a izbucnit la un hotel din Complexul Studenţesc din Timişoara. Sursa citată menţionează că martorii spun că focul a pornit de la bucătăria aflată la demisol, iar flăcările s-au extins apoi la acoperişul care a fost distrus. Totodată, intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă, căile de acces din apropierea clădirii fiind înguste şi pline de maşini parcate. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: