Lansare de carte, azi, la USV

„Pascal. Doctrina figurilor imaginaţiei”

La Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava va avea loc, astăzi, 19 octombrie a.c., la ora 14.30, în aula din corpul E, lansarea volumului „Pascal. Doctrina figurilor imaginaţiei”, de Gérard Bras şi Jean-Pierre Cléro.

Potrivit reprezentanţilor USV, la lansare va fi prezent autorul, Jean-Pierre Cléro, care va susţine şi o prelegere în cadrul lucrărilor conferinţei ştiinţifice internaţionale „Valori etice în educaţie, cercetare şi inovare”.

Manifestarea are loc în cadrul proiectului „Etică şi integritate academică de excepţie în cercetarea ştiinţifică şi actul didactic (EIAECSAD)”, implementat de universitatea suceveană, proiect care şi-a propus creşterea nivelului de conştientizare în rândul comunităţii academice şi al publicului larg asupra aspectelor care ţin de etica şi integritatea academică. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: