În municipiul Suceava au fost plantate peste 5000 de crizanteme

> Pentru primăvară vor fi plantaţi, încă din această toamnă, 40.000 de bulbi de lalele

Viceprimarul Marian Andronache a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei, că în municipiu au fost plantate peste 5000 de crizanteme.

„Avem 5500 de crizanteme plantate în parcuri, în sensuri giratorii, în peluze, în jardiniere în faţa instituţiilor” a spus viceprimarul.

„Anul trecut au plăcut foarte mult sucevenilor şi sper ca şi anul acesta să arate la fel de bine” a menţionat Andronache.

El a apreciat că spaţiile verzi arată destul de frumos în perioada asta.

„Am pus accentul pe calitate, nu pe cantitate” a spus viceprimarul.

Andronache a anunţat că autorităţile sucevene pregătesc achiziţia a 40.000 de bulbi de lalele care să fie plantaţi în toamnă, astfel încât în primăvară să fie din nou multe lalele în municipiu.

În ceea ce priveşte unele critici privind modul în care este realizată amenajarea peisagistică din municipiu, Andronache a spus că dacă anul trecut oraşul a arătat destul de bine, anul acesta lumea vrea să fie mai frumos, „iar de aici sunt şi aceste mici nemulţumiri”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: