Ziua Comună de Acţiune

În acest weekend, Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret serbează Ziua Comună de Acţiune, o zi în care cele peste 50 de grupuri răspândite în toată România organizează ore de joacă pentru copii. Acest tip de activitate va fi organizat în Fălticeni de Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa”, în cadrul activităţilor săptămânale aflate în desfăşurare de mai bine de 13 ani.

Irina Alexandru, secretarul Grupului Local de Tineret „Aripi în Europa”, ne-a informat că în fiecare sâmbătă copiii pot beneficia de astfel de activităţi ludice, fără a se percepe taxe. Copiii cu vârste mai mari de 4 ani sunt invitaţi sâmbăta aceasta pentru o zi de joacă deosebită, „desprinsă din poveştile cu prinţese frumoase şi cavaleri curajoşi”.

„Ca şi celelalte activităţi organizate de Grupul Local de Tineret, şi această zi va fi una plină de multă voie bună şi multe zâmbete atât din partea copiilor, cât şi din partea noastră, a voluntarilor. Fiecare avem sarcini precise, avem materialele necesare, ne-am înarmat cu multă răbdare, entuziasm şi mult suflet pentru a învăţa copiii cum să lucreze în echipă, să se respecte unii pe alţii, să nu fie timizi cu persoanele noi şi să petreacă două ore într-un mod cât mai plăcut prin implicarea în activităţile şi jocurile comune pe care le organizăm” ne-au transmis voluntarii fălticeneni.

Programul zilei este cel din fiecare zi de sâmbătă, voluntarii aşteptându-i pe cei mici la ora 12, în localul Şcolii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” de pe strada Ion Dragoslav.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: