Toaleta din bazar va fi refăcută în totalitate

> Lucrările vor fi efectuate de o firmă din Botoşani, care lucrează la înlocuirea gardului Cimitirului Pacea > Primarul Ion Lungu a condiţionat semnarea contractului de finalizarea lucrării de la cimitir

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că toaleta din bazarul municipiului va fi refăcută în totalitate, dar că firma care a câştigat licitaţia cu 245.000 de lei, va trebui să încheie înainte lucrările pe care le execută la înlocuirea gardului cimitirului.

Lungu a explicat că în anunţul de pe SEAP pentru toaleta din bazar apărea că se vor efectua „reparaţii curente”, dar că în caietul de sarcini sunt prevăzute lucrări care sunt de fapt „reparaţii capitale”. El a arătat că astfel s-au eliminat unele bariere birocratice impuse în cazul în care se prevedea refacerea întregului grup sanitar.

„O solicitare a oamenilor din bazar a fost că e nevoie de modernizarea grupului sanitar. Se vor face şi mai multe cabine. E o lucrare de amploare” a precizat Lungu.

El a spus că nu a semnat contractul pentru lucrările la toaleta din bazar pentru că firma care a câştigat licitaţia este una din Botoşani, care lucrează şi la înlocuirea gardului de la Cimitirul Pacea.

„Doar că nu lucrează, pentru că nu are potenţial economic” a menţionat Lungu.

El a spus că Primăria Suceava nu are nicio datorie pentru lucrările executate la înlocuirea gardului cimitirului şi că i-a cerut administratorului firmei să accelereze ritmul lucrărilor.

„După ce termină lucrarea de la cimitir, voi semna contractul. Altfel, semnez contract peste contract, el le ocupă, dar nu are putere economică” a spus Lungu.

Potrivit anunţului de pe sistemul de achiziţii electronice, contractul cu firma din Botoşani implică efectuarea de lucrări de reparaţii curente grup sanitar Complex comercial Bazar, din municipiul Suceava, aflat în administraţia Direcţiei Administraţiei Pieţelor, lucrări descrise în caietul de sarcini anexat. Durata de executare a acestor lucrări este de 30 de zile. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: