Miliardarul Richard Branson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Miliardarul britanic Richard Branson, proprietarul grupului Virgin, care include peste 400 de companii din domenii precum transport aerian, muzică şi turism spaţial, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, potrivit Reuters.

La ceremonia de inaugurare a stelei au participat şi muzicienii Lance Bass şi Ben Harper.

Richard Branson, în vârstă de 68 de ani, a mărturisit că „poate să fie foarte distractiv să conduci o casă de discuri şi, da, asta a inclus sex, droguri şi rock ‘n roll”. Printre poveştile pe care sărbătoritul le-a împărtăşit cu această ocazie s-au numărat cea privind călătoria cu balonul cu aer cald cu care a convins-o pe Janet Jackson să semneze cu Virgin Records, un moment în care i-a oferit adăpost cântăreţului Boy George când acesta încerca să renunţe la heroină şi o întâlnire pe care a avut-o cu chitaristul The Rolling Stones Keith Richards, care era complet dezbrăcat. De altfel, contractul încheiat cu trupa britanică The Rolling Stones, în 1992, a fost printre punctele culminante ale carierei sale.

Miliardarul britanic a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, din partea reginei Elizabeth a II-a, în anul 2000. Potrivit revistei Forbes, în iunie 2018, Branson avea o avere de 5,1 miliarde de dolari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: