Microbuz în valoare de aproximativ 12.000 lei, confiscat de poliţiştii din Vama Siret

> Ei au descoperit în autovehicul ţigări de contrabandă de circa 2.700 lei

 Poliţiştii de frontieră din Vama Siret au confiscat, marţi, un microbuz în valoare de aproximativ 12.000 lei, după ce au descoperit, într-un loc special amenajat, peste 1.800 de pachete cu ţigări de contrabandă.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţi, 16 octombrie a.c., în jurul orei 19.40, pe sensul de intrare în ţară la PTF Siret, s-a prezentat cetăţeanul român R.P., în vârstă de 27 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter.

„Existând suspiciuni că acesta ar transporta ţigări, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor” a menţionat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în pereţii microbuzului, cantitatea de 1.808 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

„Ţigările, în valoare de 2.712 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei. Totodată, autoturismul, în valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor, la finalizarea cercetărilor fiind dispuse măsurile legale care se impun” a mai arătat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: