Handbal masculin, juniori III

Cinci victorii consecutive pentru CSU Suceava

 Clubul Sportiv Universitar (CSU) din Suceava a ajuns la a cincea victorie din tot atâtea jocuri disputate în Campionatul Naţional de handbal masculin pentru juniori III, seria A. Elevii pregătiţi de antrenorul Vasile Boca s-au impus fără probleme în partida cu LPS Piatra Neamţ, care a avut loc în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă”, scor 51–16. Sucevenii au întâlnit o echipă de copii, iar experienţa acumulată la turneele finale s-a văzut în teren, la pauză CSU având deja un avantaj de 18 goluri, scor 26–8.

„A fost un joc împotriva unei echipe formate majoritar din copii, care nu practică de multă vreme handbalul, majoritatea acţiunilor noastre fiind finalizate pe contraatac” a explicat, după meci, antrenorul sucevenilor, Vasile Boca.

CSU a folosit în acest meci un lot format din sportivii: Dragoş Podovei, Alexandru Reuţ (11 goluri), Daniel Stanciuc (10), Adi Hreceniuc (9), David Duman (5), Alexandru Focşăneanu (4), Cătălin Mujdei (4), Codrin Dascălu (4), Cătălin Zariţchi (2), Matei Bejenariu (1), Claudiu Stejar (1) şi Rareş Florescu.

După această etapă, campionatele naţionale de juniori au intrat într-o pauză de trei săptămâni, perioadă în care se reunesc şi o parte din loturile naţionale.

Echipa universitară este reprezentată la aceste acţiuni de lot, care se desfăşoară la Izvorani în perioada 14–19 octombrie, de cinci sportivi, toţi componenţi ai grupei de juniori III, Dragoş Podovei, Alexandru Focşăneanu, Alexandru Reuţ, Cătălin Zariţchi şi Daniel Stanciuc.

„Cei cinci sportivi au mai participat la diverse acţiuni în vederea formării lotului naţional de juniori III, momentan aflându-se într-un lot mai restrâns. Cu toţii au calităţile necesare handbalului de performanţă. Mă bucur c-au fost din nou convocaţi, dar trebuie să muncească mai mult pentru a avea şanse să rămână în atenţia selecţionerilor” a explicat antrenorul Vasile Boca.

Următorul joc pe care CSU îl va susţine va avea loc pe data de 4 noiembrie, atunci când va întâlni LPS Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: