„Alegeri sănătoase” la Cajvana

> Elevi ai Liceului Tehnologic „Ştefan cel Mare” au fost încurajaţi de voluntarii „Salvaţi Copiii” să adopte un stil de viaţă sănătos

La Liceul Tehnologic „Ştefan cel Mare” din Cajvana a avut loc, recent, o activitate din cadrul proiectului naţional „Alegeri sănătoase” desfăşurată în parteneriat cu organizaţia „Salvaţi Copiii”, ce a fost reprezentată de Ligia Suianu şi de voluntari ai organizaţiei.

Potrivit reprezentanţilor Liceului Tehnologic „Ştefan cel Mare” din Cajvana, elevii claselor a XII-a A şi a XI-a A, coordonaţi de profesorii diriginţi Ionela Tcaciuc şi Anastasia Mitrofan, au aflat despre efectele negative ale alimentaţiei nesănătoase şi ale lipsei exerciţiului fizic, abundenţa consumului unor substanţe dăunătoare şi ce trebuie să facă pentru a avea o viaţă sănătoasă.

Programul „Alegeri sănătoase” este un program de educaţie pentru un stil de viaţă sănătos, pentru copii şi adolescenţi, propus şi desfăşurat de „Salvaţi Copiii” în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerul Sănătăţii, inspectoratele şcolare judeţene, grădiniţe şi şcoli, direcţii generale de protecţie a drepturilor copilului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: