Dan Ioan Cuşnir:

Ion Lungu a început montarea instalaţiilor de Crăciun cu trei luni înainte

> Cadourile pentru suceveni au fost scumpiri şi creşteri de taxe şi tarife, dar oraşul este plin de gunoaie, autobuzele TPL sunt jalnice, iar furnizorul de energie termică este în pragul falimentului

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a declarat, vineri, că primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut mai multe ocazii să se facă de râs şi că nu a ratat niciuna, ultima fiind montarea cu trei luni înainte a instalaţiilor de Crăciun.

„De frică să nu îl ia Crăciunul prin surprindere a început montarea plasei de Crăciun din centrul Sucevei, încă din data de 10 octombrie. E drept că sucevenii au «luat plasă» cu Ion Lungu de 4 ori, dar să începi montarea plasei de Crăciun cu aproape 3 luni înainte, înseamnă că Ion Lungu chiar nu mai are nimic serios de arătat şi încearcă să ne distragă atenţia, din nou, cu beculeţe colorate”, a apreciat Cuşnir într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, Ion Lungu ar fi auzit că în perioada de decadenţă a Imperiului Roman, împăraţii le ofereau maselor lucruri neînsemnate pentru a le distrage atenţia de la lucrurile reale, dar că el nu este în stare nici măcar să le ofere sucevenilor «circ şi pâine» şi le oferă doar circ fără pâine, paranghelii ieftine şi beculeţe colorate.

„Având în vedere cadourile oferite Sucevenilor în anul 2018 de către Ion Lungu, Lucian Harşovschi şi PNL, este explicabilă graba acestora de a anticipa Crăciunul:

– cu 80% a crescut taxa de salubritate, de la 5 la 9 lei/persoană/lună;

– cu 25% a crescut preţul biletului la transportul public local, de la 2 la 2.50 lei/călătorie;

– cu peste 20% au crescut taxele şi impozitele locale;

– cu 27% va creşte preţul energiei termice, de la 352 la 448 lei/Gigacalorie.

Toate aceste cadouri oferite de către Ion Lungu sucevenilor, materializate în scumpiri şi creşteri de taxe şi tarife, s-au făcut în condiţiile în care calitatea serviciilor prestate nu s-a îmbunătăţit deloc. Dimpotrivă, oraşul este plin de gunoaie, autobuzele TPL sunt jalnice, furnizorul de energie termică este în pragul falimentului, Suceava devine un oraş nefrecventabil”, arată Dan Ioan Cuşnir.

Liderul social-democrat sucevean crede că toate aceste au fost posibile deoarece Suceava este condusă de 14 ani de nişte incompetenţi, iar incompetenţa în administraţie duce întotdeauna la impotenţa administrativă.

„Conducerea Primăriei Sucevei este impotentă din punct de vedere administrativ. Din acelaşi motiv, departamentele din cadrul primăriei au devenit nefuncţionale. Suceava are nevoie de Ordine şi Progres. Suceava trebuie să fie condusă de către o echipă care înţelege ce înseamnă să faci «Totul pentru Suceava!»”, a conchis Dan Ioan Cuşnir.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: