TAROM creşte numărul de zboruri pe ruta Bucureşti-Suceava – Bucureşti

În perioadele 14 noiembrie – 19 decembrie 2018 şi 7 ianuarie-27 martie 2019 TAROM introduce în zilele de luni şi miercuri, două noi curse de la/spre Bucureşti.

Astfel, noile curse vor circula cu decolare de la Bucureşti Otopeni 13.30 şi aterizare Suceava 14.40, cu decolare Suceava 15.05 şi aterizare Bucureşti – Otopeni 16.20

Zborul se va efectua cu o aeronavă ATR 42 cu o capacitate de 48 locuri.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că pentru perioadele menţionate vor fi în total 12 frecvenţe săptămânale şi că astfel, pe lângă frecvenţele zilnice clasice, aterizare de la Bucureşti seara şi decolare spre Bucureşti dimineaţa, vor mai fi încă 5 frecvenţe săptămânale pe timpul zilei, mai puţin vineri şi sâmbătă.

De asemenea, în perioada 6 noiembrie 2018 – 28 martie 2019 zborurile de la/spre Bucureşti în zilele de marţi seara/miercuri şi joi seara/vineri se vor efectua cu o aeronava ATR 72 cu o capacitate de 68 locuri, în locul aeronavei ATR 42, cu o capacitate de 48 locuri.

Flutur a spus că sunt curse cerute de mai multă vreme.

„Despre necesitatea să existe curse de după-amiază pe parcursul zilelor de luni-vineri am discutat şi cu ocazia ultimelor vizite făcute în judeţul Suceava de mai multe delegaţii”, a declarat preşedintele CJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: