SJU Suceava:

Faţadele celor patru pavilioane istorice ale spitalului sunt în curs de refacere

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat că faţadele celor patru pavilioane istorice ale unităţii spitaliceşti sunt în curs de refacere, primul fiind cel în care funcţionează Secţia de Pneumologie şi Secţia de Îngrijiri Paliative.

El a spus că după finalizarea faţadei la acest pavilion, lucrările vor continua la clădirea în care funcţionează Secţia de Oncologie, apoi vor urma pavilioanele în care funcţionează Secţia de Boli Infecţioase şi Compartimentul de Dermatologie.

Rîmbu a menţionat că şi spaţiul ambulatoriului Secţiei de Boli Infecţioase, care funcţionează la subsolul pavilionului C3, va intra într-un amplu proces de reabilitare şi amenajare, iar investiţia, estimată la 5,75 de milioane de lei, presupune, printre altele, efectuarea unor lucrări de rezistenţă, de arhitectură, realizarea instalaţiilor de fluide medicale, a instalaţiilor sanitare, termice şi de climatizare, a instalaţiilor de hidranţi interiori, dar şi instalarea unui lift pentru transportul pacienţilor de la ambulatoriul situat la subsol către parter sau etajul I al clădirii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: