DSVSA Suceava:

12 unităţi din judeţ şi-au încetat activitatea la cerere

> 35 de unităţi noi au fost autorizate sanitar veterinar în luna septembrie

Directorul adjunct al DSVSA Suceava, medicul veterinar Dorin Galan, a declarat, miercuri, că în luna septembrie 12 unităţi din judeţ şi-au încetat activitatea la cerere, la Oficiul Registrului Comerţului, nefiind înregistrate solicitări de suspendare a activităţii desfăşurate.

El a spus că DSVSA Suceava a autorizat/ înregistrat din punct de vedere sanitar veterinar alte 35 de unităţi noi, precum şi 13 mijloace de transport, a acordat 20 vize auto şi patru avize temporare pentru desfăşurarea unor festivaluri în judeţ.

Medicul veterinar a menţionat că instituţia a fost notificată în legătură cu efectuarea a 62 operaţiuni de import de produse alimentare de origine non-animală provenite din spaţiul extracomunitar, importuri care au fost efectuate de diverşi agenţi economici din judeţ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: