DSVSA Suceava:

12 unităţi din judeţ şi-au încetat activitatea la cerere

> 35 de unităţi noi au fost autorizate sanitar veterinar în luna septembrie

Directorul adjunct al DSVSA Suceava, medicul veterinar Dorin Galan, a declarat, miercuri, că în luna septembrie 12 unităţi din judeţ şi-au încetat activitatea la cerere, la Oficiul Registrului Comerţului, nefiind înregistrate solicitări de suspendare a activităţii desfăşurate.

El a spus că DSVSA Suceava a autorizat/ înregistrat din punct de vedere sanitar veterinar alte 35 de unităţi noi, precum şi 13 mijloace de transport, a acordat 20 vize auto şi patru avize temporare pentru desfăşurarea unor festivaluri în judeţ.

Medicul veterinar a menţionat că instituţia a fost notificată în legătură cu efectuarea a 62 operaţiuni de import de produse alimentare de origine non-animală provenite din spaţiul extracomunitar, importuri care au fost efectuate de diverşi agenţi economici din judeţ. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI