Comunicat de presa

Lansare proiect „Dezvoltarea societatii prin crearea unei noi unitati de prestare servicii de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea”, cod SMIS 115041

Data: 11.10.2018

SC MOLDPROIECT-ASD SRL anunta inceperea proiectului „DEZVOLTAREA SOCIETATII PRIN CREAREA UNEI NOI UNITATI DE PRESTARE SERVICII DE INGINERIE SI CONSULTANTA TEHNICA LEGATE DE ACESTEA”, COD SMIS 115041, finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.2. – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: