Ion Lungu a preluat modelul Oradea pentru îngroparea cablurilor agăţate de stâlpi

> Vrem să facem licitaţia până la sfârşitul anului, a anunţat edilul-şef

Primarul Ion Lungu a anunţat, miercuri, că până la sfârşitul acestui an ar urma să fie organizată licitaţia prin care se va realiza „canalizaţia” pentru cablurile care acum traversează oraşul.

El a spus că va discuta la Oradea, unde participă la şedinţa AMR, despre modul cum s-a soluţionat acolo această problemă.

„Vreau să văd la Oradea şi să mă clarific definitiv în legătură cu canalizaţia cablurilor, modul cum au îngropat ei cablurile” a spus Lungu.

El a spus că la Oradea s-au făcut lucruri bune. „Dl Bolojan e un primar bun. Am preluat modelul de acolo. Am finalizat caietul de sarcini. Mai sunt de clarificat chestiuni privind partea cadastrală, de intabulare a acestor canale în care se pun cablurile. Să vedem ale cui sunt aceste atribuţii, modalitatea de taxare, redevenţa” a spus primarul.

El a menţionat că a vorbit cu primarul Ilie Bolojan şi că acesta îl va pune în contact cu specialiştii din primărie.

„Vom definitiva şi noi caietul de sarcini, să facem licitaţia până la sfârşitul anului” a spus Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: