Volei masculin, juniori I

Început cu dreptul pentru echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava

Medaliată cu bronz în sezonul trecut al Campionatului Naţional de Volei pentru juniori I, echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de antrenorul Tudor Orăşanu, a început noul campionat în forţă. LPS CSŞ Suceava a câştigat într-o manieră mai mult decât clară în deplasarea de la LPS Piatra Neamţ, scor 3–0 la seturi. Deşi s-au mai întâlnit în perioada de pregătire şi meciurile au fost mult mai strânse, de această dată jocul a fost mult mai dezechilibrat, elevii lui Tudor Orăşanu terminând partida după doar 54 de minute. În primul act, sucevenii nu prea le-au dat nici o şansă gazdelor, care au reuşit primul punct abia în a doua parte a setului câştigat de oaspeţi cu 25–5. Următoarele două seturi au fost câştigate cu 25–16 şi 25–14, LPS CSŞ asigurându-şi astfel trei puncte în clasament după prima rundă.

„Sincer, mă aşteptam la un meci mult mai greu, mai ales după ce în partidele test nemţenii au avut evoluţii mult mai bune, dar nici noi nu eram la acest nivel de pregătire. Echipa noastră a intrat foarte motivată în teren să demonstreze că medalia naţională câştigată în primăvară n-a fost un accident. Pe parcursul partidei am rulat tot lotul, în teren intrând şi jucătorii ce sunt încă la cadeţi, care au nevoie de mai multă experienţă”, a explicat antrenorul sucevean, Tudor Orăşanu.

LPS CSŞ Suceava s-a deplasat la Piatra Neamţ cu un lot de 12 jucători în care s-au regăsit voleibaliştii: Alexandru Raţă, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Gheorghe Buiciuc, Marius Bortă, Iulian Florea, Istin Cioban, Gabriel Albu, Alexandru Roman şi Vlad Ştreangă.

În aceeaşi etapă, CN „A. Vlahuţă” Râmnicu Sărat s-a impus la CSŞ Buzău cu 3–2 la seturi, în timp ce CSŞ Botoşani a stat.

La finalul săptămânii viitoare, sucevenii vor juca pentru prima dată în acest sezon pe teren propriu, duminică, 21 octombrie, cu CSŞ Buzău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: