Cătălin Nechifor:

„Ai, ca ţară, un comisar european care te-a salvat de multe miliarde de euro şi îl tratezi aşa?”

Deputatul sucevean Pro România Cătălin Nechifor a declarat, ieri, a România TV, că guvernarea actuală e ruptă clar.

El a spus că a urmărit şi declaraţia comisarului european Corina Creţu, care a spus că nu acceptă insultele Guvernului României după ce a făcut eforturi extraordinare pentru ca România să nu piardă miliarde de euro bani europeni.

„E o femeie cu foarte mult bun simţ, foarte bine pregătită, din 2014 comisar european. A asistat Guvernul Ponta în acea perioadă şi am avut absorbţie de 90%. Deodată, de 2 ani de zile, lucrurile scârţâie foarte rău. Să ţinem cont că exerciţiul financiar se termină în 2020. Nu avem la dispoziţie mii de ani să facem proiectele acestea” a spus Nechifor.

El a criticat modul în care guvernarea se comportă cu comisarul european român.

„Ai, ca ţară, un comisar european pe care îl tratezi aşa?” a întrebat Nechifor.

El a exemplificat cu cazul Poloniei, care a avut-o pe Danuta Hubner comisar pentru politică regională. „Acum, Danuta Hubner este o femeie importantă în Parlamentul European. Ştim cum se mişca Polonia pe absorbţie. Fantastic! La fel şi România pe vremea lui Ponta” a spus Nechifor.

El a dat un alt exemplu, fostul comisar lituanian pe buget, care acum e preşedinte.

„La noi îi dăm la coş?” a întrebat Nechifor.

Potrivit deputatului sucevean, Corina Creţu, pe care o cunoaşte foarte bine, nu ar fi ieşit cu asemenea declaraţii decât dacă era deranjată, iar poziţia Guvernului, inclusiv acele răspunsuri în doi peri ale dlui Şova, a făcut-o să aibă această atitudine.

„Dna Corina Creţu ne-a salvat pe noi ca ţară de multe miliarde de euro pe care le pierdeam” a precizat Nechifor. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: