Un nou număr „In Memoriam”

Un nou număr „In Memoriam”, revistă de opinie şi renaştere moral-spirituală, editată de fundaţia omonimă, al 88-lea, a văzut recent lumina tiparului.

Din sumar reţinem „Apel la referendum” (6-7 oct. a.c.), semnat de cei doi arhierei ai Centrului eparhial Suceava, ÎPS arhiepiscop Pimen şi PS episcop vicar Damaschin Dorneanul, urmat pe aceeaşi linie de „Ideologia de gen şi identitatea copiilor noştri” a avocatului Ana Corina Săcrieru. Nici Anul Centenar nu a fost omis din paginile publicaţiei, un articol amplu, „Povestea altfel a zilei de 1 Decembrie 1918”, fiind semnat de Dumitru Manolache, iar „Mănăstirile din Moldova în timpul Marelui Război” de prof. dr. Dorin Stănescu. Apoi, „Ileana, principesa cu suflet milos” (Daniela Şontică); „Noi, secuii şi ungurii, ar trebui să începem prin a cere iertare pentru crimele noastre faţă de români” (Nagy Attila); „Toamna la Voroneţ” (dr. Mircea Bilius) şi, în context, poezia „Toamna” de George Coşbuc. Preotul Eugeniu Rogoti încheie ediţia cu un material despre „Închinători şi vieţuitori la Maaloula”, una dintre vechile vetre ale creştinismului din Siria, situată la 56 km de Damasc şi redeschisă după conflictul din această ţară.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI