Jim Carrey va expune la Los Angeles desenele şi caricaturile sale reprezentându-l pe Donald Trump

Actorul Jim Carrey va inaugura o expoziţie la Los Angeles cu desene şi caricaturi satirice la adresa preşedintelui SUA, Donald Trump, relatează EFE. Galeria Maccarone din oraşul californian informează într-un comunicat trimis presei că expoziţia, intitulată „IndigNation: Political Cartoons by Jim Carrey, 2016-2018”, îşi va deschide porţile la 13 octombrie şi va rămâne deschisă publicului până la 10 noiembrie. De când Donald Trump a câştigat alegerile în noiembrie 2016, Jim Carrey, care şi-a demonstrat în numeroase ocazii opoziţia faţă de ideile controversatului magnat, a postat pe reţelele de socializare desene care ilustrează viziunea sa asupra situaţiei politice din SUA.

Michele Maccarone, fondatoarea Galeriei Maccarone, a declarat că arta poate servi ca mijloc de protest pentru creatorul său. „Desenele politice ale lui Jim Carrey sunt un exemplu în acest sens. El desenează în fiecare zi pentru a-şi materializa protestul şi se foloseşte de Twitter pentru a se asigura că un public cât mai amplu vede aceste imagini alături de comentariul său”, a spus ea.

Jim Carrey a fost unul dintre comedianţii cei mai populari de la Hollywood în deceniul 1990 datorită unor filme ca „Ace Ventura: Pet Detective” şi „Dumb and Dumber” (ambele din 1994), în care făcea gală de stilul său exagerat marcat prin mimică, gesturi şi glume savuroase.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: