Box

Memorialul „Doru Iftime”, la ediţia inaugurală

Sâmbătă, începând cu ora 14.00, pe esplanada Casei de Cultură din municipiul Suceava va avea loc prima ediţie a Memorialului „Doru Iftime”, o competiţie demonstrativă de box organizată de Asociaţia Club Sportiv Noble Art Suceava în memoria regretatului antrenor de la Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Florconstruct Suceava.

În cadrul acestei acţiuni, publicul va avea ocazia să interacţioneze cu sportivii de performanţă, să participe împreună la activităţi menite să promoveze sportul, arta boxului şi a educaţiei pentru sănătate în rândul cetăţenilor din municipiul Suceava. În cadrul evenimentului vor fi invitaţi speciali a căror prezenţă este menită să atragă tinerii spre activităţi sportive, arătându-le performanţele campionilor din boxul profesionist şi dezvăluind oportunităţile de care ar putea beneficia implicându-se în activităţi sportive. Printre invitaţi vor fi şi foşti elevi ai regretatului antrenor, unii dintre ei urmând să urce şi-n ring.

Antrenorul Doru Iftime s-a stins din viaţă în anul 2012, la vârsta de 52 de ani, chiar în timpul unui antrenament, când a făcut stop cardio-respirator din cauza efortului depus. Doru Iftime şi-a început cariera de antrenor în 1990 şi a câştigat cu sportivii săi peste 60 de medalii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: