De ieri, şi la Suceava

A început testarea sistemului de avertizare de urgenţă „RO-ALERT”

Sistemul de avertizare a populaţiei în situaţii de urgenţă „RO-ALERT” a început să fie testat de ieri, şi la nivelul judeţului Suceava.

„În intervalul orar 17-19, va fi transmis un mesaj de testare către toate unităţile teritorial administrative (UAT) conţinute în geometria formată prin unirea următoarelor puncte: punctul aflat la intersecţia judeţelor Suceava, Iaşi şi Botoşani, respectiv punctul aflat la intersecţia judeţelor Suceava, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş” a precizat ieri purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată.

El a menţionat că testarea sistemului va continua şi în ziua de 26 septembrie, în intervalele orare 10-12 şi 17-19, când vor fi transmite mesaje de avertizare către toate localităţile din România.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a mai arătat că, accesând https://ro-alert.ro/, vă puteţi configura telefonul mobil pentru recepţionarea mesajelor.

Primirea acestor mesaje nu generează costuri sau taxe suplimentare pentru utilizatori. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: