Primarul Ion Lungu anunţă că Romsilva este de acord cu transferul Parcului Şipote la Primăria Suceava

> Pentru începerea procedurilor, Guvernul trebuie să adopte normele de aplicare a legii > Primarul a participat la o acţiune de voluntariat în Parcul Şipote

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat, sâmbătă, la o acţiune de voluntariat în Parcul Şipote în cadrul proiectului „Let‘s Do It, Romania! World Cleanup Day” şi a declarat că municipalitatea a obţinut acceptul Romsilva pentru preluarea acestui parc.

El a spus că a participat la această iniţiativă de voluntariat în Parcul Şipote pe care municipalitatea suceveană intenţionează să îl preia după ce a fost adoptată o lege care permite acest transfer.

„Am avut ieri la Romsilva o discuţie pe această temă. Ei sunt de acord. Mai avem o singură problemă: Guvernul trebuie să emită norme metodologice privind transmiterea acestor păduri parc la primării”, a declarat primarul.

El a spus că va avea discuţii la Guvern, la Ministerul Mediului, pentru a fi grăbită elaborarea acestor norme în aşa fel încât acest parc să fie preluat cât mai repede.

„Până atunci vom face acţiuni permanente de voluntariat de realizare a curăţeniei şi permanent vom urmări păstrarea curăţeniei în Parcul Şipote”, a mai declarat Ion Lungu.

„Let‘s Do It, Romania! World Cleanup Day” s-a desfăşurat în cursul zilei de sâmbătă în toată ţara, fiind implicaţi foarte mulţi voluntari. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: