Canotaj, Campionatele Mondiale

Medalie de aur pentru sucevencele Geanina Beleagă şi Ionela Cozmiuc

> Echipajul Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, ambii din judeţul Suceava, au câştigat argintul în proba de dublu rame

 Geanina Beleagă şi Ionela Cozmiuc (Lehaci) au reuşit să-şi păstreze titlul mondial la canotaj, în proba de dublu vâsle categorie uşoară. Competiţia de la Plovdiv, din Bulgaria, a adus confirmarea formei bune a celor două sportive sucevence, care au depăşit echipajele SUA şi ale Olandei.

Cele două sportive au câştigat prima dată titlul mondial cu barca României de dublu vâsle categorie uşoară anul trecut, în SUA, la Sarasota.

Tot la Plovdiv, Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, ambii din judeţul Suceava, au câştigat argintul în proba de dublu rame. Cei doi s-au înclinat în faţa echipajului din Croaţia, dar au depăşit barca Franţei.

În proba de patru rame, singurul sportiv legitimat în judeţul Suceava şi antrenat la Clubul Sportiv Municipal Suceava de Ioan Despa, Cosmin Pascari, alături de alţi doi suceveni, Ştefan Berariu şi Vasile Igănescu, plus Ciprian Huc, au terminat finala pe locul al cincilea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: