Maşină burduşită cu ţigări, abandonată de contrabandişti la vederea poliţiştilor de frontieră

Un important transport de ţigări de contrabandă a fost dibuit la timp de poliţiştii de frontieră suceveni. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul STPF Suceava, aproape de miezul nopţii de miercuri spre joi, oamenii legii au observat în apropierea unui imobil de pe raza localităţii Brodina de Sus mai multe persoane care descărcau din două autoturisme de teren mai multe colete şi le încărcau într-un alt autoturism. În momentul în care persoanele au observat echipajul mobil al poliţiei de frontieră, s-au urcat în cele două maşini de teren şi au demarat în trombă pe drumurile forestiere din apropiere, abandonând marfa şi cel de-al treilea autoturism marca Audi înmatriculat în Bulgaria. Din primele verificări, în maşina părăsită au fost descoperite mai multe colete care conţineau ţigări de provenienţă ucraineană.

„Imediat, s-a trecut la verificarea şi cercetarea zonei concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice, ocazie cu care la scurt timp colegii noştri au descoperit abandonate mai multe colete cu ţigări şi unul din autoturismele de teren folosite la activitatea infracţională” ne-a declarat comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al STPF Suceava. Cele două maşini şi ţigările au fost duse la sediul STPF Suceava, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de aproape 20.000 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de produse din tutun, în valoare de 230.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele două autoturisme înmatriculate în Marea Britanie, respectiv Bulgaria, în valoare de 3.500 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Acum, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea şi a persoanelor implicate în activitatea de contrabandă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: