Olivia Munn a demascat un „prădător” sexual cu un rol în The Predator

Olivia Munn, cu rol de prim-plan în filmul din The Predator, s-a luptat să scoată din versiunea finală a peliculei o scenă în care apărea un prădător… sexual. Actriţa a fost însă extrem de dezamăgită de reacţia colegilor, care nu au susţinut-o în acest demers şi a declarat pentru Variety.com că este gata să renunţe la actorie, dacă trebuie să închidă ochii la astfel de lucruri.

Steven Wilder Striegel a petre-cut şase luni în închisoare, fiind acuzat că a încercat să atragă, prin intermediul mesajelor online, o fată de 14 într-o relaţie de natură sexuală. Munn a aflat de antecendentele lui Striegel după începerea filmărilor şi a anunţat producătorul 20th Century Fox de situaţie. Striegel a fost până la urmă scos din film la montajul final, însă Munn a fost total dezamăgită de reacţia colegilor şi a regizorului filmului, Shane Black, care au tratat-o ca şi cum ea ar fi fost cea care a făcut un lucru dezaprobator.

Regizorul a luat în primă fază apărarea lui Striegel, care îi este prieten, însă – după ce motivul condamnării acestuia a fost făcut public – şi-a cerut scuze pentru că nu şi-a anunţat colegii de platou de trecutul actorului. După ce a luat atitudine împotriva lui Striegel, actriţa s-a văzut izolată de către colegi, care s-au retras din interviurile pe care trebuia să le dea alături de ea în evenimentele de promovare ale lui The Predator.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: