Box

Medalie de aur pentru suceveanul Laurenţiu Ungureanu la naţionalele de juniori

Secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Suceava a reuşit o nouă performanţă de excepţie la o competiţie naţională de anvergură. Ultima realizare notabilă este legată de numele lui Laurenţiu Ungureanu, care a reuşit să devină campion naţional de juniori, într-o gală cu record de participare, găzduită zilele trecute de Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

„Laurenţiu a muncit mult în ultima vreme, a participat la multe sparring-uri, aşa că această medalie de aur n-a picat de nicăieri. Concursul în sine a fost foarte greu, mai ales că la categoria sa, 70 de kilograme, tabloul de concurs a fost foarte numeros. A câştigat însă foarte clar toate cele cinci meciuri din program, în finală izbutind să-l învingă fără dubii, 5-0 la decizie, pe adversarul său numărul unu, un pugilist din Piteşti, campionul de anul trecut. În urma acestui succes putem spune că am împuşcat doi iepuri, naţionalele de juniori reprezentând criteriul de calificare pentru Campionatele Europene din Rusia, care vor începe peste trei săptămâni, de unde sperăm să venim din nou cu veşti bune. Pentru noi, cei care activăm la secţia de box a CSM urmează un program foarte încărcat şi sperăm ca promisiunea venită din partea Primăriei, aceea de a ni se asigura un stagiu de pregătire centrală, să se îndeplinească”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Consiliului Local Suceava şi oamenilor de afaceri Sergiu Rotari, Ionuţ Rotaru, Mihai Ududec şi Bogdan Straton.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: