Oktoberfest

Gura Humorului, 20-23 septembrie 2018

Orăşence, domni, domniţe, cavaleri, socri, bunici şi bunicuţe, burlaci şi familişti convinşi, domnişoare şi vecini, vă spunem tuturor: ein Prosit! Adică: Noroc!

De ce ?

Pentru că dăm startul primului episod, al unuia dintre cele mai iubite şi aşteptate festivaluri ajuns la dumneavoastră tocmai de la München: Oktoberfest.

Renumitul festival al berii a reuşit să adune 10 astfel de evenimente deosebite la Braşov, organizate cu multă pricepere, pentru cei care ştiu să guste o petrecere adevărată. Îi vom saluta pe invitaţii de onoare ai evenimentului şi ne vom mândri cu oficialităţile, care vor fi prezente la Oktoberfest în parcul Ariniş din Gura Humorului, în perioada 20-23 septembrie 2018.

Aşteptăm turiştii pentru a ciocni halbe cu bere rece din Bucovina, dar şi cu bere germană nefiltrată, să-şi alinte papilele gustative cu delicatese nemţeşti, precum cârnaţii Nuremberger Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Scheweinshaxe sau cârnatul XXL cu caşcaval, dar şi produsele româneşti: celebrii mititei sau coaste la grătar.

Şi cine a mai pomenit distracţie mare fără artişti adevăraţi şi muzică bună? Vor dovedi că au talent chiar pe scena Oktoberfest, ne cheamă să ne cânte Claudia & Die Burzenland Party Band, acompaniaţi de alte trupe şi de fanfară.

Miss Oktoberfest vrea să ne arate că Bucovina are cele mai frumoase făpturi din România, aşa că va fi chef mare, cu premii speciale. Dacă încă nu v-aţi înscris la concurs, mai aveţi timp!

Nu contează vârsta şi nici greutatea, juriul – care va fi publicul, punând accentul pe multe alte calităţi, pe care orice domniţă le are de la Mama Natură.

Bărbaţii nu au fost uitaţi şi vor fi chemaţi la concurs. Ei nu trebuie să fie nici vânjoşi, nici foarte înalţi, nici bărbieriţi proaspăt, nici cu muşchii umflaţi, nici epilaţi sau pensaţi, nici directori de firme mari, ci trebuie să aibă chef de viaţă, să le placă berea cu adevărat, să aibă în public prieteni numeroşi pentru o susţinere serioasă şi să participe la concursul Regele Berii.

Nimic nu se poate face pe acest pământ cu stomacul gol. La Oktoberfest vom putea alege ce să mâncăm, gustând din mai toate preparatele de pe mapamond, ca să ne satisfacem poftele culinare.

Toate ca toate, dar sper că n-aţi uitat de paradă? Domniţe costumate şi rujate ne vor face cu mâna din trăsurile elegante. Parada va putea fi admirată joi, 20.09, începând cu ora 16.00.

Dacă e septembrie, e Oktoberfest!

Intrarea este liberă!!! (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: