Rezultate de excepţie pentru cei mai tineri dintre sportivii de la CSŞ Rădăuţi

Cei mai tineri dintre sportivii secţiei de tir cu arcul de la Clubul Sportiv Şcolar Rădăuţi au încheiat sezonul competiţiilor în aer liber cu o evoluţie de excepţie la finalele Campionatului Naţional pentru copii, juniori II şi cadeţi, ce s-au desfăşurat zilele trecute pe terenul stadionului municipal din Rădăuţi. Sportivii pregătiţi de antrenorii Ioana Trufin, Alexandru şi Roza Deneş au câştigat nu mai puţin de zece medalii, şapte la individual şi trei la echipe, dintre care cinci au fost de aur, trei de argint şi două de bronz. În concursul rezervat cadeţilor, rădăuţenii au dominat competiţia, iar Tudor Buzilă a devenit campion naţional al României, medalie de aur obţinând şi colega sa Mădălina Amăiestroaie, în concursul feminin, în timp ce o altă rădăuţeancă, Ilinca Fecioru, a completat podiumul, după ce a câştigat medalia de argint. La juniori II, Christian Chiprianov a reuşit să câştige titlul de campion naţional, în timp ce-n concursul feminin, Anda Halus a câştigat aurul, iar Sabina Dia a terminat a treia, câştigând astfel bronzul. În concursul rezervat copiilor, CSŞ Rădăuţi a avut sportivi doar în concursul masculin, acolo unde la individual Rareş Forray a reuşit să câştige titlul de vicecampion naţional. Rădăuţenii s-au remarcat şi-n concursul pe echipe, în care au câştigat trei medalii. La cadeţi, Tudor Buzilă şi Ilinca Fecioru au obţinut medalia de aur în concursul rezervat echipelor mixte. La copii, Rareş Forray, Robert Bigu şi Alexandru Popescu au devenit vicecampioni naţionali la copii, iar Christian Chiprianov, David Hriţcan şi Octavian Popescu au câştigat bronzul în concursul rezervat echipelor de juniori II.

„A fost un concurs destul de dificil pentru noi, mai ales că eram acasă şi trebuia să câştigăm cât mai multe medalii, dar copiii s-au mobilizat foarte bine şi au avut o evoluţie foarte bună, chiar dacă au concurat cu sportivi foarte bine pregătiţi. A fost ultimul concurs în aer liber din acest an pentru aceste categorii de vârstă, dar şi ultimul pentru mine şi soţul meu, Alexandru Deneş, deoarece vom ieşi la pensie, iar aceste rezultate foarte bune ne-au bucurat mult. Activitatea secţiei de tir sportiv de la CSŞ Rădăuţi va fi continuată de antrenorii Ioana Trufin şi Andrei Dănilă, care cu siguranţă vor avea rezultate foarte bune cu actuala şi următoarele generaţii”, a declarat antrenoarea Roza Deneş.

În această lună vor lupta pentru medaliile naţionale şi arcaşii de la Clubul Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de Roza Deneş, sportivi ce vor participa la Campionatul Naţional rezervat seniorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: