Călărie

Performanţe grozave pentru România la Campionatul Balcanic din Croaţia !

La finele săptămânii trecute, în Croaţia, s-a desfăşurat Campionatul Balcanic de Călărie, aşa după cum v-am informat în ediţia precedentă, În urma unor prestaţii de excepţie, România a încheiat competiţia pe prima poziţie. Delegaţia română a cucerit medaliile de aur la seniori, tineret, medalia de argint la copii şi medaliile de bronz la feminin şi juniori.

La individual, Ionel Bucur a devenit campion balcanic la seniori, iar Octavia Ilişoi, din Rădăuţi, Campioană Balcanică la copii. Aron Jakab a cucerit medalia de argint la individual seniori, iar Dana Panaite, bronzul la tineret. Suceava a avut trei sportivi care au adus medalii pentru România, Octavia Ilişoi, Ioana Băişanu şi Sofia Semenov. Din loturile naţionale lărgite au mai făcut parte alte două bucovinence, Miruna Tărîţă şi Alexandra Moroşan, ambele cu rezultate meritorii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: