Claire Danes, vedeta serialului TV „Homeland”, a devenit mamă pentru a doua oară

Actriţa americană Claire Danes, protagonista serialului de televiziune „Homeland”, a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut la începutul acestei săptămâni un băiat, a anunţat site-ul revistei People.

Cel de-al doilea fiu al actriţei Claire Danes, care este căsătorită cu actorul britanic Hugh Dancy, s-a născut pe 27 august la New York. Claire Danes, în vârstă de 39 de ani, şi Hugh Dancy, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit în 2009. Cei doi actori aveau deja împreună un fiu, Cyrus Michael Christopher, care s-a născut pe 17 decembrie 2012.

Claire Danes a avut o relaţie cu muzicianul australian Ben Lee în perioada 1997-2003 şi cu actorul american Billy Crudup în perioada 2004-2006. Vedeta americană l-a cunoscut pe soţul ei, Hugh Dancy, în 2007, în timpul filmărilor de la lungmetrajul „Evening”. Relaţia lor a început la scurt timp după aceea, iar cei doi actori s-au căsătorit în Franţa în anul 2009 în cadrul unei ceremonii secrete.

Hugh Dancy a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie rolurilor interpretate în miniseria TV „Elizabeth I” şi în serialul de televiziune „Hannibal”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI