Canotaj, Campionatul European de tineret U23

Cosmin Pascari şi Alexandru Ciobîcă, de la CSM Suceava, medaliaţi cu aur!

În weekendul care a trecut, la Brest, în Belarus, s-au desfăşurat Campionatele Europene de Canotaj pentru tineret U23. La competiţie au luat startul şi doi canotori de la CSM Suceava, Cosmin Pascari şi Alexandru Ciobîcă, alături de alţi sportivi ce provin din judeţul nostru. Ambii sportivi de la clubul fanion al judeţului Suceava au reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere.

Campion mondial de tineret şi european de seniori în acest an, Cosmin Pascari, alături de colegii din barca de patru rame, a cucerit medalia de aur, Alexandru Ciobîcă… imitându-l în proba de dublu rame alături de Ionel Lehaci. Canotorii suceveni sunt pregătiţi la CSM Suceava de antrenorul Ioan Despa.

România a fost prezentă la Campionatul European de tineret U23 cu 13 echipaje, 6 feminine şi 7 masculine, dintre acestea opt reuşind să cucerească medaliile de aur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: